fredag 20 februari 2009

Fredag kväll.

Ett tecken på att jag faktiskt mår lite bättre är att jag inte skrivit något på hela dagen. Exakt, jag har varit på jobbet och haft sjukt mycket att göra hela dagen. Men nu är det helg. Äntligen!

Ikväll blir det ugnsstekt lax med bulgur och det ska jag snart gå ner och slänga in i ugnen. Jag ska lägga en smet av getost och kryddor på laxen, ingen lök dock. :)

Till detta blir det ett glas rött. Förhoppningsvis kommer det att fungera. Jag hade hellre druckit vitt vin, men dels har vi inget hemma och dels är jag ändå så jäkla förkyld att jag inte märker någon större skillnad.

Let's Dance ikväll. Heja Morgan! Så där, nu har jag fått det ur vägen också. Jag ser fram emot att se dem dansa. Och förhoppningsvis att CJ försvinner ikväll...

Samtidigt är det också final i På spåret också, sista avsnittet med herrar Oldsberg och Hellberg. Skumt om programmet fortsätter utan dem, det är ju de som *är* På spåret. Om jag personligen fick ge förslag om möjliga ersättare skulle jag vilja slänga in ett par förslag. Johan Wester eller Lasse Kronér. Den förstnämnde p g a otroliga kunskaper, den sistnämnde för att han är en typisk go' gôbbe :)

3 kommentarer:

  1. Valde faktiskt På Spåret igår och det blev lite komiskt i slutet med Rosenfelts lags Hardcastle (?)men annars är de ju jätteduktiga, även om Westin är outstanding och hans lag vann rättvist.

    Missade tyvärr danserna och tror inte att jag är fullt så besatt att jag tar igen det på nätet... Eller kanske, inför nästa vecka... Tycker att det är många bra deltagare i år, även om jag läst att folk tycker att det är lite "lamt".
    Hoppades ändå att CJ skulle åka ut! Men kanske tyckte Scott och partner att det var okej, eftersom de haft konflikt under veckan!
    Inte alls Let´s Dance-freak :)

    SvaraRadera
  2. Ps. Det vattnas alltid i munnen när man läser om dina middagar!!

    SvaraRadera
  3. Wester är ju hur allmänbildad som helst, sjukt imponerad av den mannen.

    Tack för komplimangen ang maten, det blev faktiskt ganska gott. Jag ska skriva upp receptet senare. Inte så mycket grönsaker denna gång dock tyvärr.

    SvaraRadera