lördag 21 februari 2009

...

Jag gillade killen som sjöng om sin jojo (I've got jojojo), men annars är det EMD och BWO som inte fick mig att sticka in bomull i öronen.

4 kommentarer:

  1. Åh, jag tyckte det var heluselt alltihop!!

    Bäst var 16-åringen, hon kunde i alla fall sjunga. Trallvänligast var kanske EMD, men inte bra... Det blev iofs bättre om man inte kollade samtidigt utan bara lyssnade, för koreografin passade inte riktigt ihop, det blev för mycket kämpande med den.
    Ogillar skarpt BWO även om sångaren har bra röst. Det var en supertråkig dålig låt, måste ha gått vidare bara för att de är kända? Tyckte jag hört låten förr?
    Sämst tyckte jag dock om rödkavajernas jojo, men det är kanske ett ålderstecken...

    Mvh, festivalhataren.

    Ps. Förra veckans tävling var bättre o Petra Mede=helt ok!

    SvaraRadera
  2. Hon kan sjunga, men låten var så *tråkig*!

    Jag tyckte nog att den där grekiska låten var sämst, förstår inte riktigt varför den fick den internationella rösten. Men å andra sidan förstår jag inte riktigt den internationella rösten punkt...

    SvaraRadera
  3. Nä, internationella rösten är mystisk! Det som förtar nöjet att se festivalen (vid sidan av det magra utbudet) är reglerna och att folk måste ringa hela tiden! Trist och tjatigt. Om man ringer första gången spelar det nästan ingen roll eftersom man måste ringa igen vid duellerna. Det känns som om artisterna blir lite lurade, typ vad är det för fel på flest röster vinner med en gång?

    PS. Vem tror du tar hem rubbet?

    SvaraRadera
  4. Än så länge? Alcazar eller EMD. Jag vet, jag är chockad själv.

    SvaraRadera