torsdag 19 april 2012

Torsdag a.k.a. Tack Gode Gud att den här dagen är slut...

Trött. P2 har pendlat mellan att inte vilja vara ett enda steg från mig till att springa iväg och skrika när jag ropar på honom. P1 har varit hysteriskt glad och skrikit ganska mycket. När jag bett honom att vara lite tystare har han blivit arg och/eller ledsen.

De rev ut halva lekrummet och jag blev ganska arg på dem eftersom de bara sprang iväg och skrattade när jag sa till dem att städa. Jag skällde ganska ordentligt på dem och sa åt dem att städa. Det slutade med att P1 - han är den känslige - grät eftersom "Mami är arg" och vi kramades länge. Jag förklarade att det faktum att jag blev arg absolut inte betydde att jag inte älskar dem. Tvärtom är de det bästa som hänt mig och jag älskar dem väldigt mycket. Då lugnade han sig.

Intervjun var intressant. I morgon ska jag arbeta med en uppgift som de vill titta på. Det får bli i morgon kväll eftersom jag ska ta med pojkarna till Bromma Blocks i morgon efter förskolan. Jag har utlovat sushi. :)

Argh, jag avskyr att bli arg, men ibland är det det enda sättet att få dem att förstå att de inte kan göra vad som helst.

Jaja, i morgon är en annan dag. Och dessutom fredag. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar