lördag 14 april 2012

Lördagsfunderingar...

Jag trodde att vi var sist med att byta till sommardäck, men just nu är jag ganska glad över detta faktum. Snö, snö, snö... Slask, dessutom. Oh joy.

Egentligen skulle vi ju till IKEA med Svärfar, men han har bytt till sommardäck så han åker inte ut idag. Jag funderar på att lura med mig familjen till Bromma Blocks och kolla runt lite. Jag vill t ex klippa mig innan mina intervjuer nästa vecka. Maken vill kolla efter en större datorskärm och planera för att ha en av datorerna uppe i vardagsrummet (som jag kanske inte är helt positivt inställd till men jag gör mig beredd att gilla läget...)

Jag bokade av dagens glasögontid på Specsavers i Kista, jag ska göra undersökningen på Smarteyes inne på Götgatan på måndag istället. Det är snålheten som styr. 1000 kr för ett par glasögon, inkl allt - förutom synundersökningen på 299 kr. Just nu kan man dessutom köpa ett andra par för bara 500 kr. Inga märkesbågar, såvitt jag kunde se i onsdags när jag beställde synundersökningstid, men ganska snygga bågar trots allt. Hittade några som jag kan tänka mig. P1 valde ut några åt mig och han har faktiskt ganska bra smak. Jag testar och ser hur de är. Om det inte är bra går jag till en annan optiker nästa gång.
Dagens bild: P2 och P1. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar