måndag 9 april 2012

Hemma

Vi tog det riktigt lugnt och var hemma strax efter åtta i kväll. Sedan dess har vi kollat på Masters i golf. Pojkarna däckade förut och har sovit ett bra tag nu.

Det var skönt att komma hem till mamma ett par dagar, men det var också skönt att komma hem igen. Vi har inte varit hemma alla fyra på ett tag, så det ska bli skönt att ta lite sovmorgon i morgon och sedan pyssla lite.

Eventuellt tänkte jag åka till Kista galleria en sväng. Är ute efter nya glasögon och tänkte kolla in SpecSavers. Mina glasögon har fått ta väldigt mycket stryk sedan barnen kom, de är superrepiga. Dessutom är de från typ 2007-2008, så det är nog bra att kolla upp synen också. Jag funderar dessutom på att skaffa linser till sommaren för att kunna ha solglasögon. Det har jag i o f s nu också, men jag skulle vilja ha utan mina vanliga glasögon under.

Jag beställde del två och tre av Hungerspelen på Bokus tidigare ikväll. Har kollat efter böckerna i diverse affärer, men oftast fått svaret att de är slut och ska tryckas om. Nu borde jag få dem i mitten av veckan, känns bra.

Jag är rätt trött, så jag ska nog gå och lägga mig nu. Jag hoppas att ni haft en skön påskhelg och att er vecka blir bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar