tisdag 17 april 2012

Tisdag

Lugn dag. Lämnade Pusselbitarna på förskolan och tog en promenad i området. Jag tänkte äta frukost på konditoriet nere i centrum, men när jag var nästan framme kom jag på att jag inte hade med mig några pengar. Eftersom det hänt tidigare kunde jag inte riktigt med att försöka handla på krita, så det var bara att traska hem igen. Skönt att vara ute och gå lite men bra musik i lurarna. Dannys Amazing funkar... ja, amazing bra. :)

Hämtade Pusselbitarna efter att jag varit hemma ett tag och bland annat ätit frukost. De ägnade sig åt att ösa upp sand på rutschkanan för att de och ett par andra killar sedan skulle åka ner för rutschkanan. Jag kan informera om att det inte går så snabbt utför när man har ett ton sand på den... Vi kom hem och jag gjorde lunch, panerad fisk och kokt potatis. Det gick hem riktigt bra. Det blev lite över och det åt de upp för en liten stund sedan.

Vi har kommit fram till att pojkarna gillar mycket tecknat, men i synnerhet Rosa pantern och Tom&Jerry. Jag vill ju att de ska gilla Phineas & Ferb, en serie som jag är väldigt förtjust i, och visst, de gillar den, men inte för många avsnitt på en gång.

De har lekt en hel del med sin riddarborg som de fick förra veckan. Vi har dock lite problem med att få dem att förstå att borgen och tillbehören är något som de ska ha tillsammans. Nu delar de upp sakerna mellan sig, och let's face it, P2 får minst antal saker...

Nu ikväll ska jag på intervju för ett eventuellt jobb, så Maken kommer hem i bra tid för att fixa middag och natta. Jag är ganska nervös, det var ju ett år sedan jag var i en skola... Jag är sjukt sugen på att börja jobba igen, samtidigt som jag ju tycker att det är roligt att vara hemma med barnen. I augusti är det dags att komma ut i arbetslivet igen - men nu kommer jag inte att arbeta heltid. Jag vill ha tid för Pusselbitarna. En arbetsfri dag i veckan skulle vara nice...

5 kommentarer:

  1. Lycka till med intervjun!
    Även här gillas tecknat väldigt mycket. Favorit är Barbapapa, men även Tom & Jerry, My little pony och allt med dinosaurier går bra... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, My little pony fungerar faktiskt här också. Ett tag gick Barbapapaboken Labyrintön varm här hemma, det var nästan så att jag tänkte låta boken "försvinna"... :)

      Och tack, jag tror att jag i alla fall inte gjorde bort mig. :)

      Radera
  2. Det är ju en fördel att ha pengar med sig ;)

    Lycka till på intervjun.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur? Jag har börjat få dåliga ovanor. Men det blir ju billigt. :)

      Tack :)

      Radera
  3. Nyfiken på intervjun. Låter lite okonventionellt att gå på kvällstid och så uppgifterna. Hoppas det går vägen om det är något du vill ha! Du berättar väl när du vet..

    SvaraRadera