onsdag 26 oktober 2011

Full rulle...

I dag var jag och P1 hos logopeden igen. Han spelade spel med henne i 45 minuter och pratade mycket under tiden. Just nu ligger fokus på bokstaven f - lite svårt när man inte har framtänder för tillfället... Under tiden var P2 hemma med farfar och det gick kanonbra. Jag måste dock säga att det var hemskt trevligt att komma hem till en liten knodd som slängde sig runt benen på en och pussade allt han kom åt. :) Också trevligt att komma iväg med bara ett barn ett tag. Man ägnar sig så mycket mer åt honom då.

Sedan åkte vi till Spira en stund. Jag ville att barnen skulle få lite stimulans och en chans att lugna ner sig. Det funkade rätt bra. Båda barnen somnade på vägen dit. P2 i vagnen, P1 tyvärr på ståplattan och när vi kom till Spira var det omöjligt att få honom att somna om.

Vi var hemma vid femtiden. Då kom också systrarna D och E som bor på vår gata hem och de sprang runt och lekte med pojkarna ett tag. Kommentaren som sitter kvar i mig just nu: "Vår mamma har smal rumpa. Men ni har ungefär lika stora bröst.". Det var inte mina pojkar som sa det, om ni skulle tro det...

Tjejerna fick till slut följa med killarna in och leka en stund tills jag lagat klart maten (rena gourmetmaten - fiskpinnar och ris...). Så nu har killarna haft de första flickorna på rummet. ;-) De är inte tjejtjejer om man säger så. Riktigt kul tjejer och de kan verkligen ta för sig. Det var lite svårt att få hem dem till slut, de försökte få prata sig till att a) äta med oss b) vara här tills killarna ätit och fortsätta leka och till sist c) komma tillbaka och leka när alla ätit.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och leta upp de kläder som pojkarna ska/vill ha på sig i morgon på fotograferingen. Hoppas att de är tvättade och på tvättlinan. Annars kommer jag att få genomgå en het dust i morgon bitti... Jag har planerat att vi ska åka in med Maken i morgon bitti eftersom fotograferingen börjar redan 09.50 och jag tror att det kan bli tufft att få pojkarna på tåget så tidigt som vi behöver åka då. Bättre att åka bil in till stan då, då kan de vila ett tag längre, även i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar