tisdag 11 oktober 2011

Bloggförklaring...

Jag kom på att jag kunde gå in på Blogger hjälp och kolla om det fanns någon förklaring till det ökande antalet sidvyer. Och mycket riktigt...:

Om du aktiverar dynamiska vyer för bloggen kan antalet sidvisningar öka. Det beror på att dynamiska vyer ger mer specifika data om händelser i bloggen. Varje klick på ett inlägg registreras som en sidvisning. Om en läsare klickar på 10 inlägg registreras klicken som 10 sidvisningar. I den traditionella Blogger-mallen kan en läsare besöka bloggen en gång och rulla igenom de 10 blogginläggen i en sidvisning. Det kan alltså verka som om trafiken till bloggen har ökat, men det är mer sannolikt att mer exakta data än tidigare registreras om bloggen.
OK, men jag förstår fortfarande inte varför antalet sidvyer i USA ökat så in i Norden. Inte heller förstår jag varför mina trafikkällor försvunnit helt och hållet. Är det ingen som hittar hit via någon annans blogg eller någon artikel som jag länkar till? Den enda länkande adressen är min egen. Inte helt troligt...

Summa summarum, jag funderar på att gå tillbaka till den gamla layouten igen. Jag tycker inte att den här delen av den nya bloggen känns vidare stabil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar