söndag 9 oktober 2011

Söndag...

Helgen har gått tokfort. När man har besök hos sig blir allt annat lidande, bloggandet inget undantag. Jag har varit inne och läst en del inlägg, men inte känt mig så aktiv själv.

Imorse kom då Maken hem. Äntligen. Dessutom med presenter. P1 fick en superhäftig radiostyrd bil som snurrar med däcken åt alla möjliga håll. P2 fick en rätt stor legomodell av Blixten i Bilar. Jag? Jag fick ett par riktigt bra BOSE-hörlurar och Starbuckskaffe.
Dessutom hade han köpt ett par huvtröjor från GAP och jympaskor till killarna. De gillade dem.

Efter en långpromenad med fika bar det hemåt för sen lunch/tidig middag. Sedan åkte Systerdöttrar med respektive tillbaka till Bästkusten för denna gång. Saknar er redan!

Maken köpte en Apple TV i NY också, så vi tillbringade en rätt stor del av kvällen med att installera den. Dessutom fixade vi ett amerikanskt iTuneskonto. Med det kan vi se på de serier som finns tillgängliga i USA. Maken köpte några presentkort för att ladda upp kontot också. Bra!

Vi hyrde Bridesmaids via iTunes ikväll, men Maken orkade inte se klart den ikväll. Jetlagen började göra sig påmind, sent om sider. Ser klart den i morgon.

Jag funderar fortfarande på varför jag får så mycket träffar på bloggen nu för tiden. Ta en dag som idag t ex. Jag har inte gjort ett inlägg på hela dagen, men har i alla fall över 300 sidvyer. Det är något som inte stämmer. Får kolla upp detta. Är det kanske den nya mallen? I så fall kanske man ska byta tillbaka?

För övrigt anser jag att ösregn borde förbjudas. I synnerhet de på hösten. Iskallt ute och dessutom blött. Tjoho.



1 kommentar:

  1. Jag har läst men inte kommenterat på ett tag, så ville bara säga hej! Vet inte vad det där med sidvyer kan bero på, men det kan ju vara mallen om det inte är unika besökare :) Har för mig att jag också upplevde något liknande. (Har därför inte bestämt mall än!)

    Du verkar ju ha klarat veckan fint med besök och pojkarna. Kände de igen sin far när han kom hem? ;)
    Kul med New York!

    Jag åker till Småland imorgon, men vi kan väl höras snart iaf. Visst behöver man planera in trevligheter.

    SvaraRadera