lördag 10 januari 2009

Pågående serier...

Just nu håller vi på att se två totalt olika serier på kvällarna. Vi alternerar mellan Planet Earth och Las Vegas, säsong 1. Båda kallar jag för underhållning, men den ena innehåller ju mer substans, om man säger så...

Planet Earth är helt underbar, vilka skumma djur det finns i världen alltså! Och dessutom så hjärtskärande vackra bilder. Häromdagen satt vi och tittade på avsnittet som handlade om Nord- och Sydpolen och de visade en isbjörn som bara fick fortsätta simma längre och längre ut till havs. Varför? Isen bar honom inte. En direkt följd av den globala uppvärmningen. Det slutade med att den stackars björnen dog mitt framför kamerorna. Tragik!

Hade människan från Greenpeace ringt istället för när vi såg på slutavsnittet av Dexter kan jag informera om att mitt månatliga stöd hade blivit klart större.

Las Vegas är en underhållande serie, men innehåller inte allt för mycket substans. Det är ganska coolt att följa de där säkerhetsexperterna och se på vilka sätt man kan övervaka, men det är inte en serie som fastnar. Trots supercoole James Caan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar