söndag 14 april 2013

Söndag

Vaknade tidigare än jag tänkt mig - tack pojkarna... - och åt frukost. Sedan var det dags att leta present till killen som hade kalas idag.

Först åkte vi till Webhallen i Sundbyberg/Solna. De öppnade dock inte förrän kl 12 på söndagar och klockan var 11.20 när vi var där. No luck, alltså.

Jag googlade på olika affärer och kom fram till att vi skulle åka till Barkarby. Där fanns Elgiganten, MediaMarkt och lite andra ställen. Vi hamnade till sist på MediaMarkt och där hade de erbjudande på Skylandersfigurer - ta tre betala för två. Så killen fick var sin figur och pojkarna fick dela på en också. :-)

När vi kom hem åt vi lunch - kyckling i tomatsås och ris - och sedan var det dags att ta med pojkarna till kalaset.

Efter lite pratande med andra föräldrar kom jag hem igen och då hade Maken hållt på att sopa uppfarten ganska länge. Eftersom vi dränerande huset är det ganska mycket lera och grus runt huset. Idag rensade vi.

Maken sopade uppfarten och jag krattade bort större delen av allt grus som låg på gräsmattan på framsidan. Dessutom plockade vi bort stenar.

När pojkarna skulle hämtas gick jag iväg och träffade andra i styrelsen. Vi skulle kolla var man skull plantera träd. Tjo. Ho.

Hem. Fixa middag - pasta med ostsås och köttbullar. Spela Uno med P1 - jag vann 6/7 matcher, thank you very much. Fika med barnen när P2 ätit upp sin middag. Gå upp. Nu läser Maken om Star wars-figurer och jag håller mig borta.

Vad har ni gjort idag?



1 kommentar:

  1. Jag har också sopat på gatan.... Vi klippte ner häcken i lördags, och inte förrän igår (söndag) var det så torrt att det gick att sopa ordentligt. Nu blir det vårfint!!
    kram

    SvaraRadera