torsdag 16 oktober 2008

Ny bekantskap & god mat

Jag hade en eftermiddagsträff med A1 i dag och då gjorde vi båda en ny bekantskap, nämligen Matdistriktet. En större butik än vad jag trodde, med både ekologiska råvaror och färdig mat. Helt underbara saker! Brödet var syndigt gott och jag köpte både mörk choklad, torkade tranbär och Yogite (kanel). De hade en müsli som också såg helt gudomlig ut. Det får bli nästa gång. Lite dyrt tyckte vi nog, men otroligt omfattande sortiment. Rådmansgatan 57, mellan Handelshögskolan och Drottninggatan.

Sedan blev det sushi på Koreana (tror jag att det hette i alla fall) och det var nog faktiskt den godaste sushi jag ätit på länge. Jag brukar säga att sushin på JFK är godast, men de har mött sin överman. Grymt gott, riset hade en bra smak.

När jag hade fått min cappuccino på 113 50 (inte den bästa jag druckit) var det dags att ta farväl för denna gång. A1 gick ner i underjorden & jag tog en promenad till Karlbergs station på cirka 25 - 30 minuter och kom fram precis när tåget skulle gå. Perfekt timing.

I morgon blir det middag & bio med J&M. Gud så roligt, äntligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar