torsdag 2 oktober 2008

Kanelbullens dag...


...nu på lördag 4/10. Det är sådana halvknäppa dagar jag kommer ihåg. Sedan minns jag alltid även "Ostkakans dag", men det beror på att min bror fyller år samma dag. Men det är väl inte samma sak när det är tillverkarna till sagda ostkaka som bestämt deras speciella dag?

Sista ensamma kvällen innan Maken kommer hem. Skönt att han snart kommer hem, det har varit lite ensamt utan honom.

Idag fick jag ett par filmer som jag beställt tidigare i veckan. Viktigast av dem alla är Iron Man. Numera är jag stolt ägare till en ganska snygg "stålbox" med en massa trevligt extramaterial. Me like!

När jag beställde filmen och lite annat smått och gott* kom jag över någon specialgräns som gjorde att jag kunde beställa en dubbelutgåva av två filmer ganska billigt. Så det gjorde jag. Det blev boxen med Djävulen bär Prada och I hennes skor.


* Se här till vänster... Jag har skivan sedan gammalt, men av någon underlig anledning har jag bara själva omslaget och inte CD-skivan. Undrar vart den egentligen tagit vägen...?

5 kommentarer:

  1. Ok, jag erkänner det! Det är jag som har snattat Orup! Mitt enda försvar är mitt omättliga behov av denna otroligt underbar man vilket du känner till, jag kunde inte hjälpa det. Hoppas du kan förlåta mig!?

    SvaraRadera
  2. Jag visste väl det! Jag ser det som ännu en omvänd troende, så det är lugnt...:)

    SvaraRadera
  3. Åh, omslaget, de underbara låtarna! Måste handla gamla skivor på CD. Har faktiskt inte kommit så långt.

    SvaraRadera
  4. Djävulen bär Prada gillade jag, men den andra tror jag inte att jag sett, lite nyfiken.

    SvaraRadera
  5. "I hennes skor" är OK, i alla fall för det priset. Jag hoppas att Orup-skivan kommer snart, det är en riktigt bra skiva. Tack för idag förresten! Det var kul.

    SvaraRadera