torsdag 8 september 2011

Utflykt: Rosendals trädgård

Jo, det var ju utflykt med Spira idag och vi gav oss iväg. Som vanligt lyckades jag missa bussarna och vi fick vänta i tio minuter på nästa men det gick bra.

Jag hade lockat med att vi skulle åka buss, tåg och spårvagn och så blev det också. Ett litet mellanstopp inne vid Sergels torg, det var någon sorts internationell marknad där. Jag lyckades köpa en jätteklase vindruvor och två nektariner för 77 kronor i stundens hetta... Men druvorna var goda, det erkänner jag.

Väl på Rosendals trädgård ville jag börja med att ordna mat åt pojkarna. Resultat? Nästa gång ska jag ta med mat... Maten lät jättegod, men det fanns tyvärr inget som passade barnen. Dessutom kunde jag bara välja soppa eftersom de egentligen inte öppnade förrän två (!) minuter senare... Så, jag köpte soppa åt dem och mig. P1 åt kanske tre skedar, P2 ingenting alls. Man fick jättegott bröd till, men det rörde inte barnen heller.

P2 har sovit till och från sedan vi gick från trädgården. Han verkar sjuk, men har inte feber. P1 är seg och är nog också på väg att bli dålig, tyvärr. I morgon ska P1 till tandläkaren och jag hoppas att han håller sig hyfsat frisk tills dess i alla fall...


2 kommentarer:

  1. Du genomförde ändå utflykten, bravo! Förstår att det måste kännas ovant med allt man gör för första gången. Hoppas pojkarna kryar på sig! Är du bättre nu? Kram.

    SvaraRadera
  2. Jag känner mig bättre, men är fortfarande rätt täppt. Det känns dock i alla fall som om jag kan tänka, vilket är trevligt. :)

    SvaraRadera