onsdag 28 september 2011

Hmm...

Jag funderar på att göra om bloggen, som Jenny. Det känns bara så konstigt att inte ha några färger och dessutom inte ha länkar och sådant kvar. Hur gör man då? Flikar högst upp på sidan, eller? Ska fundera en liten stund till, jag var så sjukt nöjd med min layout när jag hittade den...

5 kommentarer:

  1. Ofta är man ju bara nöjd ett tag sen vill man förnya :) Tycker att du har fint som du har det iaf.

    SvaraRadera
  2. Tack för att du spanat in bloggen i sann stammisanda :-)
    "Dynamic views" i Blogger är onekligen uppfriskande och radikalt!
    Men visst är det ett dilemma att inte ha länkar, tydlig kronologi och listor kvar! Vet inte om man kan justera något.
    Nu har ju till och med "Profil" försvunnit, så jag ska lägga till ett käckt "Om mig". Jag testar ju allt live som du vet...

    Kanske vi kan mötas upp på Brommma Blocks eller hemma hos er någon dag? Fin höst just nu, hoppas ni piggnat till där hemma. (Förkylning och sånt.) Hörs, kram.

    SvaraRadera
  3. Testa lite, man kan ju alltid gå tillbaka igen :)

    SvaraRadera
  4. Jo, jag funderar på att testa, men kan jag vara säker på att mallen fungerar igen senare? Att länkar och sådant fungerar menar jag.

    Den kräver en del förarbete, nya flikar och så där.

    SvaraRadera
  5. Man kan gå tillbaka till den senaste mallen direkt från instrumentpanelen om man ångrar sig, så man behöver inte ens spara ner den. Det finns en länk att trycka på typ "gå tillbaka till mallen som var före Dynamic Views" så den verkar ligga kvar i grunden!

    Även om det är snyggt är det lite knepigt att inte kunna lägga till Gadgets, som besöksräknaren som slutade funka... (Varför ska man annars blogga, haha.)

    SvaraRadera