onsdag 7 september 2011

Aldrig på en miljon år...

...trodde jag att jag skulle fastna framför Filip och Fredrik varenda kväll. Men de är proffsiga. Perfekta att kolla på samtidigt som jag spelar Wordfeud för glatta livet. Maken sitter bredvid och funderar på vilka källarprylar han ska lägga upp till Tradera härnäst. Vi sitter i alla fall tillsammans och pratar t o m emellanåt (han är en av personerna som jag spelar mot) ;-)

Fortsättning en stund senare:
Var tvungen att gå upp eftersom vi hörde ljud uppifrån. Lillebror - som inte brukar vara den som är vaken onödigt mycket på natten - var uppe och gick med nappflaskan i högsta hugg. Jag satt en stund hos honom och trodde att han somnade om. När jag reste mig för att gå vände han sig om och viskade Mami sitta. Inte kunde jag gå därifrån då.

Jag tyckte att han var varm och bad Maken komma upp. Vi tog örontempen på honom och den visade 37.5. Inte mycket, men mer än vad han brukar ha. Hoppas att han inte blir alltför sjuk nu... Hör i trappen att Maken tar med honom ner och vill släcka lamporna. Lilleman kan inte sova med lamporna på, och han säger att han har ont i magen. Dags att sova, med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar