torsdag 5 juli 2012

Torsdag

En riktigt bra dag, på det hela taget. Lugnt på morgonen, tidigare resa in till stan än planerat och inget tjafs överhuvudtaget. Vi väntade nästan en timme vid kajplatsen till Fjäderholmarna och det var inga som helst problem, utom att de blev hungriga då.

Efter en mycket kort och behaglig båtresa kom vi fram och åt lunch ganska omgående. Därefter blev det glass och sedan en kort tur på ön innan vi åkte tillbaka igen vid 16-tiden. Om man har ICA-kort åker man billigare med Strömma - 88 kr t o r för vuxna istället för 110. 20%, samma för barn över sex år. Pusselbitarna åkte gratis. :)

Bussresan till Maken gick också bra, P2 somnade nästan direkt när vi kom på bussen och sov sedan hela vägen hem. P1 höll ut tills vi kom till bilen, men då däckade han också. Jag är m a o lätt skeptisk till att Pusselbitarna kommer att somna inom de närmaste timmarna...

I morgon blir det Skansen. Våra årskort har gått ut och jag tänkte skaffa ett familjekort för 900 kr (en vuxen + ett barn kostar 490 kr, så det blir ju billigare att skaffa ett familjekort). Nu var det ett tag sedan vi var där, så det ska bli kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar