onsdag 4 juli 2012

Onsdag

Idag har vi haft en bra dag. Skönt att de blivit lite lugnare än de var i början av veckan. Men tanke på hur mycket skrikande och bråk det har varit i veckan så borde det vara lugnt i flera veckor framåt... :)

Före lunch var vi på lekplatsen där båda Pusselbitarna kom in i en lek med två andra barn. De lekte kull en ganska lång stund och verkar ha haft kul. Det är intressant egentligen. Vi gick till den lekplats som ligger närmast oss,  men trots att vi varit där ganska mycket hade jag aldrig sett de barn som var där idag tidigare. Undrar hur många barn som bor i närheten egentligen? Vi har t ex inte sett ett enda barn från förskolan de senaste dagarna när vi varit ute, och de borde vi ju ha sett, tycker jag. Är alla barn iväg på semester?


Efter lunch var vi hemma och tog det lugnt. Barnen var ute i trädgården medan jag gjorde lunch, sedan dess har de varit inne. När Maken kom hem vid halv fem passade jag på att åka iväg till Bromma Blocks. Jag köpte mat till undulaterna och gjorde en mycket snabb sväng till Espresso house för att köpa en islatte. Sedan handlade jag middagsmat och lite annat på Coop och åkte hem. Under tiden lyssnade jag på en ljudbok via Storytel. Jag valde att lyssna på Felicia Feldts Felicia försvann.  Det är bara fyra timmars inläsning, så jag har en chans att lyssna klart på den. :)


Ikväll åt vi en mycket god middag, på Coop fanns det prisvärd oxfile och den var riktigt fin. Tänkte nog försöka köpa ett par bitar till inför helgen. Då kommer A1 hem till oss - äntligen! 


I morgon ska jag och pojkarna åka ut till Fjäderholmarna med Pusselbitarnas vän N från öppna förskolan. Första gången som pojkarna ska åka båt, mig veterligt. Jag har varit lite orolig över att åka båt själv med pojkarna, men det kommer nog att gå bra. Jag har sagt till dem att vi ska ta med badkläder, utifall de vill bada. De har inte varit så sugna på det när vi pratat om det idag, men jag kanske kan få dem att doppa fötterna i vattnet i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar