torsdag 3 maj 2012

Fikastund

Både jag och Pusselbitarna gillar dessa kakor/kex. Smaskiga!
Vi gick till affären - eller rättare sagt, P1 och P2 cyklade - och handlade lite frukt och annat. Sedan bar det av hemåt, med en mellanlandning vid lekplatsen, och fikastund.


Idag har jag varit "Skräp-Lisa" på P1:s förskola. Jag gick runt och slängde diverse skräp och fick sedan höra från barnen att jag gjorde fel. Flera undrade varför P1:s mamma gick runt och slängde skräp, men jag sa att Skräp-Lisa var upptagen på andra sidan stan och jag hoppade in för att se om barnen visste att man inte slängde skräp i naturen. :)

Nu är vi hemma, men i kväll är det städdag i föreningen. Eftersom jag faktiskt är aktiv i styrelsen behöver jag vara med och fixa en del. Och det är faktiskt ganska kul. Om inte annat så kan vi slänga en del av vårt trädgårdsavfall i containrarna sedan...

Årets första utetorkning av tvätt äger rum ute i vår trädgård just nu. Jag ser fram emot att bädda rent med väldoftande lakan sedan.

I morgon blir det Skansen tillsammans med bloggvän. Kul! Pojkarna låter också glada över att åka dit igen - de ser förmodligen fram emot glassen. :)




4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Haha, inte mitt bästa framförande precis. Maken frågade P1 *varför* jag slängde ut skräp. Svaret? "Vet inte"...

      Radera
  2. Hej, jag läser mest blivande adoptivmamma bloggar så det är så kul att jag hittat hit. Mycket uppmuntrande att läsa om en familj när man väntar på att det ska hända nått på BB fronten =) Längtar tills även min vardag består av cykelturer, lekplatser och besök på skansen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar det. Jag har ju min gamla blogg om förberedelserna till det här livet, men nu är jag bara här. Snart är du också mitt inne i lekplatssittandet, jag lovar! :)

      Radera