onsdag 4 januari 2012

Onsdag kväll

Sitter här med den bärbara i knät och kollar på The voice Sverige på 4:an. Vi får se hur länge jag står ut med all jäkla reklam som dyker upp hela tiden. Jag kan dock stå ut ett bra tag om jag får se Ola Salo och Petter. :) Jaja, det var ju ett kort avsnitt för mig. Jag trodde att det började 21, men det började ju redan 20. Jag får kolla om det finns på TV4Play.

P2 var hos jourläkaren idag och han fick utskrivet Bricanyl som ska vidga luftrören. Han fick en dos i kväll när vi kom hem och det verkar bättre för honom redan. Skönt. Vi passade på att berätta om ett par saker om P också, både om ett märke på tungan som dyker upp och försvinner igen och om ett par märken han har på benet som aldrig riktigt vill försvinna. Det sistnämnda ska han till vanliga läkaren och kolla upp den sista januari.

När vi var klara på VC åkte vi till Bromma Blocks. Maken klippte sig och jag gick runt med barnen i leksaksaffären. Passade även på att köpa en del presenter. Killarnas kompis A fyller år nästa månad och jag köpte ett par saker till henne. Min äldsta kompis hemifrån ska ha barn i maj och jag kunde inte motstå en body och ett par byxor till bebisen. Dit kommer jag att kunna leverera alla babiskläder som jag fastnar för. :)

Dagens miss var att vi var kvar allt för länge. Efter shoppingen tänkte jag veckohandla. P1 gick runt och talade om - högljutt som bara han kan - att han var otroligt hungrig och ville ha ost, yoghurt och McDonald's. P2 ville inte sitta i kundvagnen men inte heller gå - han skulle bäras. Tji fick han.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar