måndag 30 januari 2012

Kvällen... *varning för reklam*

Nattningen gick över all förväntan ikväll. Vid tjugo över sju samlade jag ihop mina slagna hjältar och sjasade upp dem på övervåningen. Vid åtta sov P1 och halv nio, kvart i nio sov P2 - trots sen eftermiddagslur (läs: tre-halv fem ca). Sedan satt jag uppe hos dem fram tills nu, läste lite bloggar och spelade WF samtidigt som jag kliade P2 på benet. Mysigt!

Nu sitter jag nere och har precis ätit upp några kolor som jag köpte idag. Och oh my GOD så goda de är! Om ni inte smakat Pärlans kolor så måste ni göra det. Vi går förbi deras lilla café på Nytorgsgatan när vi tar bussen till Spira och idag passade jag på att gå in och köpa lite smått och gott. Vanilj och havssalt är kalasgod, likaså lakrits. Kaffekolor blev det också och även en ny bekantskap - lingon. Mums, helt enkelt. Jag har sparat ett par åt Maken och jag hoppas - för hans skull - att han snart kommer hem. Annars äter jag upp dem också. :) Nästa gång blir det nog en fika också, det såg gott och mysigt ut där inne. Inspirationen till inredning och kolor kommer från 30-, 40-talet ungefär, komplett med tidstypiska kläder på de som jobbar där. Tjusigt!

3 kommentarer:

  1. Kul att du upptäckt det! Jag har inte varit där än, men nuvarande jobbet ligger precis runt hörnet. Alltså har vi hittat nästa fikaställe :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. För bövelen kvinna! Då har vi ju en naturlig mötesplats - om du inte har något emot att jag har med mig barn... ;-) I o f s kan jag ju åka med barnen till Maken och sedan komma och möta dig också... :-)

      Radera
  2. Haha, absolut! Först trodde jag inte att man kunde sitta där eftersom det är så litet, men nu har jag sett folk fika. Om jag inte misstar mig började det som butik. (Snabbresarch från din länk!)

    Med barnen gör du precis som du vill, båda varianterna funkar - om det funkar på fiket ;-) Jag vill såklart träffa dem igen, men egen tid är också lyx. Det får helt enkelt bli fler möten än twice a year. Hörs!

    SvaraRadera