lördag 7 januari 2012

Biolördag

Jag träffade A1 idag vid Karlberg och tog en skön promenad in till Hötorget via Odenplan (Lagamati), Sveavägen (sushi), Kungsgatan (Triumph) och Norrmalmstorg (Marimekko). När vi kom fram var det i lagom tid för att se Sherlock Holmes - A Game Of Shadows på Skandia. 

Jag tyckte om den, två timmar gick riktigt fort. Robert Downey jr tycker jag passar bra som Sherlock, och de andra skådespelarna är också bra. Stephen Fry var en roligt tillskott från förra filmen. Noomi Rapace spelar också helt OK. 

Handlingen (från Wikipedia):
Året är 1891 och världens nationer drabbas av ett flertal bombdåd, som hotar att skapa obalans mellan världens stormakter. Ingen ser på förhand om sambanden mellan dessa händelser, förutom mästerdetektiven Sherlock Holmes (Robert Downey, Jr.). I hans utredning, som leder dem till Frankrike,Tyskland och Schweiz, upptäcker Holmes och hans nära vän doktor Watson (Jude Law) att detta är en ond komplott skapad av professor Moriarty (Jared Harris), vars planer är att destabilisera hela västvärlden. Men Holmes får sedan veta att professor Moriarty är på väg att begå ett brott som kommer att drabba hela världen, och att lösa detta brott kommer mycket väl att kosta hans liv.
Sedan en snabb sväng till Åhlens och Hemköp för att handla lördagsgodis för att därefter åka med till mina pojkar. Riktigt bra dag!

I morgon blir det ev en sväng till Barkarby och Kista galleria. Sista dagen innan de vanliga arbetsveckorna börjar igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar