fredag 16 mars 2012

Fredag!

När jag lämnade Pusselbitarna på förskolan i morse passade jag på att åka ner till centrum för lite frukostfika. På vägen hem gjorde jag som jag brukar när jag är tidig - gå av en hållplats senare och gå en annan väg hem för att de inte ska se mig vid förskolan och vilja gå hem tidigare. Mitt emellan hållplatsen och vårt hus finns en ganska stor lekplats. Var tror ni att förskolan var idag? Jo då, på lekplatsen. Det var bara att hälsa på fröknarna, pussa på pojkarna lite och säga att jag hämtar dem lite senare. Men mitt smygande - det gick så där idag...

De nya byxorna. Ingen större skillnad
- förutom att de är en aning mindre
självlysande... :)
Jag kom iväg lite oplanerat till Bromma Blocks i eftermiddags. Maken åkte hem tidigare från jobbet eftersom han börjar få den förkylning som jag haft - länge. Lämnade tillbaka byxorna jag köpte på Name it i onsdags, de var för stora och långa för P1. Istället handlade jag lite på Polarn o Pyret och Åhlens. 20% på båda ställena, men med lite olika villkor. Po.P. gav 20% om man köpte tre plagg, medan Åhlens har 20% på Å, Parvel och Varför?Därför!.

På väg hem handlade jag middag till oss. Lite splittrat eftersom två ville ha sushi, en nudlar och en grekiskt. Alla åt dock med god aptit även om jag måste påstå att sushin och nudelwoken är grymt god där.

Nu har vi planerat lite för morgondagen. Förmodligen ska vi träffa A1, hennes systerson och dennes mamma i morgon och gå till Skansen. A1 pratade om att lillkillen hade en koppa av något slag men att den inte ska smitta vid annat än beröring. Låter betryggande... Nej då, det ska nog gå bra.

Annars har vi inget inbokat i morgon. Lugnt. På söndag ska vi till Lekpalatset i Järfälla igen. Denna gång tillsammans med en av P1:s kompisar från öppna förskolan.

Jag hoppas att ni får en bra helg! Det finns ett par av er där ute som jag tänker på alldeles extra mycket just nu - jag hoppas att ni vet vilka ni är. Det finns också någon som kommer hem till Sverige med en sproilans ny familj i helgen, den familjen tänker jag också lite extra på.

3 kommentarer:

  1. Hoppas du också får en bra helg!

    Sv:
    Ja man undrar ju om folk med dagens säkerhetskontroller försöker gömma saker under kläderna...

    SvaraRadera
  2. sv:
    Vart är denna vår alla pratar om?! Grått och regnigt när vi landade. Nåja mer vår än när vi åkte iaf och jag njuter av att det är ljust så länge på kvällen,

    SvaraRadera
  3. Våren verkar vara helborta igen - men vi ger oss ut i alla fall. :)

    SvaraRadera