torsdag 1 november 2007

Maken ringde och frågade om vi inte skulle vara lediga tillsammans i morgon. Jag funderade ett tag, jag hade nämligen bokat in ett samtal med en elev i morgon. Men sedan bestämde jag mig. I morgon ska jag vara hemma & påta i trädgården en hel dag. Yay!

Jag har jobbat undan ganska bra i veckan, så jag har nog i alla fall huvudet över ytan. Förra veckan vid den här tiden var det nästippen, så det känns bättre och bättre. :)

Nu ska jag gå ner & kolla in Studio 60 som jag spelade in i går. Vår inspelningsbara dekoder fick något sorts frispel när vi bytte till vintertid. Den visar rätt tid, men spelar in allt en timme tidigare än vad det verkligen går. Irriterande? You bet!

Jag har kollat in de avsnitten av Grey's anatomy som visats i USA. Säsong 4 har varit rätt, bra, i synnerhet de senaste två avsnitten har varit kanon! McDreamy är mer korthårig nu, det är väl det jag kan säga utan att de som följer Kanal 5 springer efter mig & slänger ruttna ägg eller nåt på mig *hostA1host*...

Det är illa nog att jag råkade avslöja för A1 hur Blood diamond slutade. Sorry igen, men jag (och Maken) hävdar fortfarande att du sa att du sett klart den. Att du sedan bara sett halva var ett litet större missöde... Men visst är den jättebra?!

På torsdag ska jag & några vänner gå & se inspelningen av Fredag hela veckan. Kul! När de är roliga är de skitkul (synd bara att det lätt blir icke-roligt också...).

1 kommentar:

  1. Nja, så rabiat är jag väl ändå inte?! Jag vet nog inte ens var jag skulle få tag på ruttna ägg. Men det betyder inte att jag vill veta vad som händer...

    Och ja, Blood diamond är bra och jag var väl lite otydlig med att jag bara sett halva, fast jag sa aldrig att jag hade sett klart den! :)

    Sen är det ju alltid svårt att veta vad jag hade tyckt om den om jag inte vetat om slutet innan jag sett slutet... Men jag har nog inte fått några större men! Jag kan ju alltid droppa lite slut för er nån gång i framtiden, när ni minst anar det...

    SvaraRadera