tisdag 6 november 2007

Resa bort...

OK, det här är något som varit på G ett litet tag. Jag och Maken ska åka på semester om ett tag. Till Moskva. Sedan får vi se om det är en stad som vi kan tänka oss att bo i. Jo, det kan bli lite förändringar på sikt. Jag vet egentligen inget just nu. Bara att det är en möjlighet/risk/välj-önskad-känsla-här att vi kan komma att flytta dit ett tag.

Och ja, jag är medveten om att det kommer att vara ruskigt kallt där. Därav min stress att hitta en varm dunjacka. Jag försöker också att lära mig en del fraser. Än så länge? Hej och tack. Hur långt kommer jag på det...?

Är det här min grej? Vet inte, men jag är redo att ta reda på det. Jag kommer att sakna allt och alla här, men jag har en viss lust att flytta på mig. Skapa något nytt. Vetskapen om att det inte är för evigt gör också att det känns lugnare.

Det största problemet just nu är att hitta ett jobb för mig där, om det nu skulle bli så. Jag tror inte att det kan vara hur kul som helst att vandra runt i Moskva utan något att göra, och utan att kunna språket till 100%.

Men eftersom inget är klart ännu så tänker jag inte oroa mig allt för mycket i nuläget. Bara lite så där lagom. Hur som helst, hur är det med er? Nåt nytt? Är allt bra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar