söndag 28 augusti 2011

Söndag eftermiddag

Helgen har varit innehållsrik. För första gången sedan vi kom hem från Taiwan har jag varit ute och handlat själv. Vi har försökt att alltid vara tillsammans, men nu kände jag att jag behövde vara för mig själv en stund. Jag shoppade en ny topp till mig och jeans till Pusselbitarna. Dessutom köpte jag ännu en tröja med Blixten McQueen, denna superstjärna enligt pojkarna.

På kvällen var jag bjuden hem till gamla arbetskamrater och det var otroligt trevligt. Vi pratade en massa, åt gott och umgicks. Jag var inte hemma förrän kvart i ett, tror jag.

Idag har vi varit i Kista Galleria, hela familjen. Jag ville klippa mig och titta runt lite mer. Det blev i alla fall en klippning. :)

Nu på eftermiddagen lade jag upp några fler auktioner på Tradera och har pysslat en del här hemma. Eventuellt ska jag göra hjortronsylt i kväll när barnen somnat. Jag vill skapa ännu mer utrymme i frysen. :)

Nu i veckan ska vi vara ensamma "på riktigt", barnen och jag. Jag har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, men det blir nog bra. Maken kommer i alla fall hem på kvällarna...

Har ni haft en bra helg?

3 kommentarer:

  1. Svår fråga. :) Lördag: Altanbyggande hos en kompis.
    Söndag: Springtur med hunden. Utan man. Jobbångest.

    Kram Kix

    SvaraRadera
  2. Bra helg: sådär. Ok eftersom lunginflammationen gör sig påmind. Men, mycket slapp i soffan och fika är inte fel. :)

    SvaraRadera
  3. Skönt att få lite egentid också, det kan jag tänka mig att man längtar efter sen. :)

    SvaraRadera