torsdag 9 februari 2012

Torsdagen

För sjuka för att vara på förskolan. För friska för att vara inne en hel dag. Jodåsåatte... Idag har det varit en intensiv dag. Jag ville ta med dem ut och leka i snön, men kände samtidigt att det var dumt med tanke på att de var hemma p g a förkylning och hosta. Ville inte förvärra det liksom.

P2 fick playdo-lera av ena systern i julklapp och idag invigde vi den. P2 satt med den samtidigt som jag och P1 spelade Bamses honungsjakt (om någon undrar så kan jag meddela att gammal är äldst *ler*.) Man skulle forma olika djur och sedan kunde man antingen lägga tillbaka leran i respektive burk, eller så kunde man torka den.

När P1 spelat klart hade P2 tröttnat och gått ut till TV:n. Då passade även P1 på att testa. Det funkade ganska bra, mycket p g a att det medföljde fötter, ögon, öron etc i plats. Det var alltså ganska lätt att forma djuren.

P1 slocknade otroligt fort i kväll, kvart över åtta tror jag att han sov. P2 är lite mer seglagd, men sömnen är på G där också nu. Maken nattar honom, men nu har jag inte hört några ljud där uppifrån på ett tag, så han är nog snart nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar