söndag 12 februari 2012

Söndagen i stort

Lite sovmorgon, frukost och sedan biltur till Nacka för att gratulera Makens systerson. Efter att ha fått mumsig tårta och pratat en massa åkte vi hemåt igen. På vägen stannade vi till på Boink! - en av de bästa leksaksbutiker jag vet. Där köpte vi ett par födelsedagspresenter till P1 som fyller år nästnästa vecka. Vi köpte ett hjärnjympande pussel med klossar och så hittade jag ett Briotåg med guldvagn som såg snyggt ut. Hoppas att han kommer att gilla dem! Funderade på att köpa det här också, men avvaktar.

Väl hemma var klockan nästan fem. Då ställde jag mig och lagade mat. Jag hade en plan som omfattade vad vi skulle äta och hur det skulle tillagas, men missade tillagningstiden en smula. Jag tänkte göra hasselbackspotatis och kalvschnitzel, men tänkte inte riktigt på att det skulle ta en timme att göra klart potatisen... Ja ja, det blev i alla fall riktigt gott. Kanske inte den bästa mattiden ur Pusselbitarnas synvinkel, men de verkade inte alltför hungriga efter kakkalaset hos kusinen.

Efter maten var det duschning, sagoläsning och nattande. Även av Maken faktiskt. Han var trött och gick och lade sig vid nio-tiden. Jag ska också gå upp nu, men ville bara kolla av vad som hänt med de bloggar jag läser.

Vi får se om det blir förskola i morgon. De är fortfarande ganska snoriga och jag vet inte riktigt vad riktlinjerna är för detta på förskolan. Jag märker i morgon om de verkar pigga eller inte. Jag har i alla fall tänkt mig ner till centrum för att posta ett par paket - med eller utan barn (nej, jag har inte tänkt att lämna dem hemma, men om de går till förskolan så går jag en promenad till centrum).

2 kommentarer: