torsdag 26 mars 2009

Kulturfyran: Just Nu

"Javisst, vi har frågat det förr, men faktum är att vad du gjorde just nu för ett år sedan var något helt annat än vad du gör just nu i den här veckan. Så nu är det verkligen dags för en Kulturfyran Just Nu:"

1. Vilken bok läser du just nu?
Min far hade en dröm av Barack Obama. Denna läsning har pågått i några veckor nu, men jag läser alltid mindre när jag har mycket att göra på jobbet.

2. Vilken skiva lyssnar du på just nu eller lyssnar du mest på för tillfället?
Jag lyssnar på U2 och Thåströms senaste via Spotify. Dessutom blir det en del Veronica Maggio och EMD (det sistnämnda ett guilty pleasure).

3. Vad är det roligaste du ser fram emot den närmaste tiden?
Jag ska gå på språkshow på Rival och lyssna på Fredrik Lindström idag. Det tycker jag ska bli roligt. Dessutom ska jag och Maken resa till Paris i mitten av april och det ska bli absurt skönt.

4. Vilken blogg läser du helst, just nu?Prankmonkey, tror jag. Jag följer ganska många bloggar via Google Reader och uppdaterar mig den vägen. Jag följer givetvis även Jennys bravader, kul att följa en vän.

Läs även andra bloggares åsikter om

4 kommentarer:

 1. Kul att bli omnämnd :)

  PARIS i april! Det låter SÅ fint, hoppas det blir riktigt mysigt. Tänk att kunna sitta ute och smutta på en kaffe och något fint bakverk och höra franska i öronen. Se grönska som har börjat slå ut...

  SvaraRadera
 2. Ja, men du finns ju med där, vettu! De där som jag följer dagligen.

  Paris kommer att bli underbart. Hoppas bara att jag inte kommer att vara så stressad då.

  SvaraRadera
 3. Rekommenderar du Obamas bok? Stod och fingrade på den i pocket idag.

  SvaraRadera
 4. Ja, det gör jag. Jag gillar den, kommer mig bara inte för att läsa ut den.

  SvaraRadera