torsdag 10 januari 2013

Min torsdag.

VAB-dag. P2 vaknade i morse med feber - eller snarare ganska lite feber men som märks snabbt på honom. Bara att vara hemma. Så där lagom kul att vara bort från jobbet efter tre arbetsdagar, men vad göra?

P1 gick till förskolan lite senare än vanligt. Han blev nämligen ganska arg när han insåg att P2 var sjuk igen och att P1 inte skulle få vara hemma som en bonus...

Vi har legat på soffan och vilat oss i form. Jag lovade P1 att hämta honom tidigare än vanligt och det gjorde jag. Dock inte så tidigt som jag tänkt - vi somnade på soffan till slut. :-)

Jag har haft ont i huvudet hela dagen, förmodligen på grund av kaffebrist. Ett par gånger har jag försökt att råda bot på detta med en kopp från Tassimomaskinen, men båda gångerna har något hänt och jag har glömt av koppen. Kallt kaffe från Tassimon är inte vidare gott, kan jag meddela...

Nu ikväll fick P2 en febertopp igen, så det lär nog inte bli förskola för honom i morgon heller. Mitt eventuella problem i så fall stavas P1. Han var sur i morse och han var inte mycket gladare vid läggning när han insåg att det kunde bli så att hans lillebror skulle få vara hemma en dag till. Orättvist, och dessutom förstör han storebrors Star wars-lego. Eller ja... Han lånar legogubbar utan att fråga och det blir storebror galen på. Tredje världskriget bröt ut strax före middagstid och det var inte nådigt.

Vi bakade chokladmuffins före middagen och de blev jättebra denna gång. Om jag skulle ha gått till jobbet i morgon så skulle jag ha tagit med mig dem. Nu verkar det som om jag stannar hemma i morgon också... Inte riktigt efter planen, inte minst med tanke på att jag inte har mina böcker i religion och historia här hemma utan på jobbet. Måste kolla vilka böcker jag har hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar