torsdag 6 september 2012

Morgondagen...

I morgon ska jag åka in med vännens klasser till stan och gå på Skansen. Det blir m a o som i våras när jag åkte in med Pusselbitarna och vänner från öppna förskolan till Skansen ganska ofta. Det bara är något äldre barn med denna gång. Och ingen vagn. :)

Jag har lovat pojkarna lite sovmorgon i morgon. Tyvärr har jag även lovat dem gröt och jag insåg precis att jag använde upp nästan all mjölk när jag gjorde fläskpannkaka till middag. Jaja, det får bli havregrynsgröt.

Tåget in till stan går strax efter halv tio, så det blir ju lite sovmorgon. Skönt! Jag vet inte hur mitt schema kommer att se ut på nya jobbet, så det gäller att njuta av det här.

Jag har funderat en hel del på det här med lämning och hämtning. Som det verkar nu ska jag försöka få Maken att lämna vid sju, så får jag försöka hämta. Sedan har vi ju farfar som ställer upp vid hämtning då och då. Fredagar har jag tänkt att spela badminton med A1 - underbar idé, babe - så då måste vi hitta en bra lösning också. Kanske att Maken slutar tidigare då.

Åhh... Kan inte sluta tänka på nya jobbet, det ska bli så kul! Det ska bli roligt att se hur eleverna är.


2 kommentarer:

  1. Grattis, verkligen, till det nya jobbet - och skönt att du ser fram emot det! Bara att börja plugga namn snart, och få använda en ny lärarkalender. Tills dess, ha en bra helg!

    SvaraRadera