tisdag 21 augusti 2012

Tisdag: städande och fönstershopping

I morse vaknade jag tidigt av att P2 låg bredvid mig i sängen och sov. Jag stoppade om honom och somnade om.

En timme eller två senare vaknade jag av min vanliga alarmklocka - P1. Han låg på min andra sida och ville ha sin morgonvälling. Han fick den och vi somnade om igen.

Slutligen, när alarmet satte igång, gick jag upp. P1 gick ner och skulle se på tv, efter ett par minuter skriker han att jag ska komma ner. Det visade sig att jag lagt bort fjärrkontrollerna igår kväll för att inte P2 skulle hålla på att slå på tv:n när det var dags att sova.

Frukosten blev lite vild. P2 ville inte äta alls utan tjafsade rätt mycket. Till slut åt han dock. P1 höll på med sin nya grej vid matbordet, att flytta sin stol så nära mig så han nästan sitter på mig.

Lämningen på förskolan gick bra och jag gick hem och plockade lite. Maken kommer hem från kursen i eftermiddag och jag vill att det ska se fint ut. Det finns dessutom en överraskning i kylen till honom, det blir god middag idag eller i morgon... :-)

Sedan åkte jag till Bromma Blocks, där jag befinner mig nu. En islatte på lättmjölk och lite lugn och ro. Sedan tänkte jag kolla in Panduro, Åhléns och KappAhl. På de två sistnämnda har jag rabattkuponger och jag vill kolla in bakgrejorna på Panduro. De har en del roliga tillbehör till cupcakes som jag är sugen på. Just nu t o m till introduktionspris.

Jag ser att Brothers har slutrea också, tar nog en sväng dit också...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar