söndag 27 november 2011

Första advent med pusselbitarna - 2011

Första julpyntningen med Pusselbitarna. (Det blir ganska många "första gången...". Underbart roligt.) De har dock inte varit så otroligt aktiva, utan mest suttit och sett på TV. Jo, P1 har varit framme och dragit i lampor och sladdar lite då och då till allas oro - men alla kontakter är fortfarande hela *ta i trä*.

Det känns nästan som om julen kräkts hemma hos oss i år. Alla julstjärnor som jag köpt under årens lopp - och det har blivit en del - är upphängda. Senaste inköpet är snöflingan som jag köpte på bomässan i oktober.

Utöver allt detta bling finns det också - än så länge - en ljusslinga utomhus. Det har framkommit den senaste veckan att P1 verkligen gillar ljus och han kommer eventuellt att lyckas få till lite fler ljus under veckan som kommer...

Annars är det lugnt här just nu. Barnen sover och Maken är iväg på en pokerträff. Han sticker till USA på tisdag och då blir jag gräsänka till på lördag. Med tanke på att barnen varit ganska kinkiga under veckan som varit är jag lite lätt oroad över veckan som kommer. Just nu sitter jag dock och äter pepparkakor och dricker lite glögg i min ensamhet. Ganska nice, faktiskt. :)


















1 kommentar:

  1. Såg jättegott ut och juligt med bakning och pyssel! Förstår att det känns speciellt att säga "första gången" om många saker numera. Jul i överflöd, tja, varför inte, det är ju första gången... (Själv har jag inte kommit upp till vinden än!)

    SvaraRadera