söndag 22 november 2009

Lördagen i korthet...

Lite kinkig just nu. Skrev nyss hela inlägget och lyckades radera det p g a ett misslyckat foto. Nåja, på't igen...

Idag har jag varit med om något som jag hoppas att jag inte kommer att vara med om på mycket, mycket länge: Mediamarkt i Barkarby på en lördagseftermiddag. Det var sjukt. Det tog hur lång tid som helst att ta sig ut till E18. Jag gjorde dock ett fynd: "Clueless" för 39:-.

Därefter åkte vi ut till Svärföräldrarna där världens godaste paella serverades. Efter en lång session vid middagsbordet satte vi oss vid TV:n och såg "Dansbandskampen", "Robins" och slutligen "Night of the Proms". Ja, det var i alla fall de hela program vi såg.

Det sistnämnda programmet slog vi på av en slump, men jag är glad att vi hittade det. Både jag och Maken är förtjusta i upplägget. Jag skulle vilja uppleva konserten live någon gång.

Nu är det dags att sova, det är en ganska hektisk dag i morgon. Först ska jag träffa A1 vid ettiden och sedan ska jag på körkonsert med M. En gemensam vän är med i kören.

Gästsolister är Jessica Folcker, Tomas Ledin och Tommy Körberg. Det är för hans skull som jag huvudsakligen går, jag gillar verkligen hans röst och vill höra honom köra "Anthem" live en gång i livet. Jag missade ju honom när vi såg Chess på Cirkus.

Apropå inget och ändå allt: Passa på att köpa söndagens Aftonbladet om du ännu inte sett vad som följer med tidningen denna helg: "The 90's" med Henrik Schyffert! En av de bästa anledningarna att köpa denna tidning på länge. Tydligen kommer diverse Killing-filmer att medfölja tidningen de närmaste helgerna. Bra initiativ!!!

1 kommentar:

  1. Bra att planera in roliga aktiviteter i denna massiva gråhet som råder utomhus. (Visst solen tittade fram igår, men idag har det oupphörligen vräkt ner.) Det verkar som om riktigt många människor påverkas av detta!

    Angående Chess som jag faktiskt sett på Cirkus för rätt länge sen: Jag minns Anders Ekborg, var det han som gjorde Tommy Körbergs roll? Jag gillar båda i alla fall.

    Funderade också på att köpa med mig "The 90´s" med AB, men har konsumerat lite väl mycket på sistone. Är dock lite av en klassiker redan tycker jag.

    SvaraRadera