onsdag 27 juni 2012

Onsdagen.

Gick till bussen. Missade bussen pga långsamma barn *duh*. Satt och väntade på ny buss i 15 minuter. Åkte in till stan och såg clownen Manne i Blecktornsparken - vi var inte ensamma.


Lekte i parken. Kollade på rätt stora minigrisar - om det nu var det - och söta kaniner. Insåg att vi hade bråttom till Maken. Skyndade till tunnelbanan och åkte till Maken.

Åkte bil till Solna. Gick till tandhygienist. Aj. Mycket aj. 800+ kronor fattigare.

Gick till Solna centrum för att möta upp familjen. Hittade dem i leksaksaffären. Åkte till andraintervjun i närheten. Pratade med andra lärare på skolan. Gick ut. Insåg att det där jag sa till Maken om bra lekplatser till Pusselbitarna under tiden jag träffade skolan var lite överskattat - dvs de sög hårt.

Åkte och kollade på en bil. Åkte till ett annat ställe och provkörde en annan. Hörde att barnen var mer än lovligt trötta. Åkte hem.

Så. Min dag. Hur var er?

3 kommentarer:

  1. Jobba, fundera på utformning av en korsning, skriva anbud, sladda in en kortis på aw/baginbox-tömning längre bort i kontotslandskapet, tbx till datorn med ett glas rosé i handen, beräkna fördröjning pga bommar vid järnvägen, bli lagomt frustrerad över att få till en pärmrygg, handla & nu dags att laga soppa & beställa sommarläsning från Adlibris. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som ett bra dagsverke. :) Vilka böcker blev det?

      Radera