torsdag 28 februari 2008

Ms Personality

Jag har gjort ett test för att se vilken personlighet jag är. Resultatet?
Följande resultat är beräknade från dina svar från RHETI frågeformuläret. Din typ bör vara en av de tre högsta poängsamlarna.

Typ 1Typ 2Typ 3Typ 4Typ 5Typ 6Typ 7Typ 8Typ 9
572425326

Typ Två - Hjälparen
Den omtänksamma, människoorienterade typen. Tvåor är empatiska, ärliga och varmhjärtade. De är vänliga, generösa och självuppoffrande, men de kan också vara sentimentala, insmickrande och överdrivet måna om att vara andra till lags. De är välmenande och vill komma nära andra, men de riskerar att börja göra saker för andra för att få känna sig behövda. Typiska problem för Tvåor har att göra med deras vilja att äga andra människor och med att erkänna sina egna behov. Som bäst är Tvåorna osjälviska och oegennyttiga och älskar andra människor villkorslöst.

Typ Nio - Fredsmäklaren
Den sorglösa, självutplånande typen. Nior är accepterande, tillitsfulla och stabila. De är vanligtvis kreativa, optimistiska och stödjande, men de kan ibland vara alltför villiga att gå med på andras förslag bara för att upprätthålla sämjan. De vill att allting ska gå smidigt och utan konflikter, men ibland kan de vara självgoda, förringa problem och låtsas som om obehagliga saker inte existerade. Typiska problem för en Nia har att göra med oföretagsamhet, envishet och ovilja till förändring. Som bäst är Nior obetvingliga och allomfattande och har förmågan att sammanföra människor och reda ut konflikter.

Typ Ett - Förbättraren
Den principfasta, idealistiska typen. Ettor är samvetsgranna och etiska, med stark känsla för rätt och fel. De är lärare, korsfarare, och de förespråkar förändring. Deras strävan är att alltid förbättra saker och ting, men de är rädda för att göra misstag. De är välorganiserade, ordningsamma och nogräknade. De eftersträvar en hög standard, men de kan lätt bli till kritiska perfektionister. Typiska problem för Ettor har med undertryckt ilska, förbittring och otålighet att göra. Som bäst är Ettor visa, realistiska och ädelmodiga och uppvisar gott omdöme. De kan också visa prov på moraliskt hjältemod.

Typ Fem - Iakttagaren
Den perceptiva, intellektuella typen. Femmor är alerta, insiktsfulla och nyfikna. De kan koncentrera sig och fokusera på att utveckla komplicerade koncept och förmågor. De är oberoende och uppfinningsrika, men de kan också bli alltför upptagna av sina egna tankar och fantasiföreställningar. De blir lätt distanserade men är ändå nervösa och intensiva. Typiska problem för Femmor rör excentricitet, tvivel och isolering. Som bäst är Femmorna visionärer och pionjärer, ofta före sin tid och förmögna att se världen på ett helt nytt sätt.

Ja, sammantaget så borde det väl passa in ganska bra på mig. Det finns ju ganska många saker att ta av.

Vem är du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar