söndag 23 september 2007

Återblickar på helgen

Fullproppad helg. I går fyllde Älskade A1 30. Självklart måste man vara med och fira in denna milstolpe. Kom hem 03:00. God mat & trevligt sällskap, vad mer kan man begära? Kanske att få ha druckit något av all sprit & vin som fanns i kylskåpet. Jag prioriterade dock att komma hem snabbt och effektivt och tog sådeles bilen.

Idag har jag gjort sushi för första gången i mitt liv. Hur kul som helst. Och gott. Det var lite pilligt med rissköljningsproceduren, men själva sushibitarna blev kanongoda! Jag har aldrig blivit så mätt av sushi förut...

Maken befinner sig just nu på Island, någon konferens eller liknande med jobbet. Jag är aningen avundsjuk eftersom just Island finns på min tre-i-topp när det gäller resmål. Han får helt enkelt ta med mig dit.

De hade åkt ut på någon sorts safari idag. Tydligen hade bilen som han åkte i voltat och tre personer hade fått åka till sjukhus för att sys och ses över i allmänhet. Tråkigt. Är jag en ond människa eftersom jag andades ut när jag hörde att han var OK? Jag frågade honom typ fyra gånger om han var OK. Jag får se det med egna ögon i morgon när han kommer hem. Bra att han kommer nu, jag börjar sakna honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar