söndag 2 december 2012

P1 fick sin första "riktiga" guldmedalj idag på innebandyavslutningen. Jag trodde att den var nästa vecka, men nej. Då börjar de tydligen med nya träningen. Vi får se om han fortsätter. Stolt som en tupp var han över medaljen dock.


Efter en snabb korv på Citygross blev det paket- och julgodisinköp. Därefter passade jag på att köpa provburkar med färg till köket innan jag roade mig att ta en riktigt trafiktät biltur in till city för att hämta upp Maken för att sedan åka till Älvsjö.

Det blev en riktigt trevlig fikastund hos M&J&N. Tack! Precis vad vi behövde. Gott godis och dito glögg. Ja, nu har jag fått testa årets variant, den med ingefära. Rätt god, om någon frågar mig. :-)

Ett besök på Ikea hanns med också. Vi köpte in de lampor som elektrikern rekommenderade och lite annat smått o gott. Jag passade t ex på att köpa en stege, nu när vi får rätt höga skåp...

Vi åt även deras julbord och det var riktigt trevligt. Alltid bra att ära middag ute när man inte har något kök.





Och ja, det har talats om för mig att det varit en helt underbar vinterdag som man egentligen borde varit ute i och åkt pulka med små barn. Jag hoppas för både Pusselbitarnas och min del att det kommer fler. För den här missade vi totalt. :-)

I morgon måndag. Vart tog uppvilandet vägen...?

1 kommentar:

  1. Klart man skava stolt när man får medalj.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera