onsdag 12 december 2012

Onsdag 12-12-12

Jag hade ett intressant med mina språkelever idag kring dagens datum och vilka datum som sägs ge tur och otur. Det märks en otrolig skillnad på deras språk bara på de tre+ månader jag varit där nu. Jätteroligt.

Idag var målaren här när vi kom hem från förskolan. Han var till och med här fram till kl 19 nu ikväll, så det var ett tag. Pojkarna fick inte riktigt middag vid deras vanliga tid, men till slut fick de varsin omelett med köttbullar vid sidan om. För första gången gjorde jag omelett i micron. Jag måste lära mig den där maskinen, det finns jättemånga finesser i den som jag inte har en aning om.

I morgon är det luciatåg. Klockan 15 ska föräldrarna stå ute och se alla barn skrida fram (om nu så pass små barn skrider...) i ett tåg. Sedan ska vi som tur är fika inomhus. :) Vi har en tomte och en pepparkaksgubbe som just nu sover de oskyldigas sömn. Jag skickar med deras kläder i morgon, de borde väl inte ha på sig dem redan på morgonen. Eller? Ännu en sak som jag aldrig varit med om tidigare.

I morgon är ju faktiskt min dag också. Jag börjar mitt sista år som trettioåring och det känns skumt. Jag måste dock erkänna att jag faktiskt inte har någon större åldersnoja. Jag trivs så fruktansvärt jäkla bra med mitt liv just nu. Jag är precis var jag vill vara med älskade Maken - trots att han kan vara skitjobbig ibland - älskade Pusselbitarna - trots deras ständiga inträdande i diverse trotsåldrar - och mitt älskade jobb - trots att det emellanåt känns som mina elever är yngre och trotsigare än mina barn... Jag själv? Jag är givetvis alltid perfekt, på bra humör och inte det minsta trotsig. Ha. Ha. Ha.

Dags att plocka undan och sova. God natt!


2 kommentarer:

  1. Fint att höra att du befinner dig på rätt plats i livet!

    Jag vill inte verkar tjatig, men... STORT GRATTIS på din födelsedag! ;)

    SvaraRadera
  2. Tack, Jenny! Vi ses i morgon! :-)

    SvaraRadera