måndag 21 januari 2008

Tackceremoni

I Michael Segerströms anda tänkte jag göra ett tacktal. Jag fick ett You make my day-award av Cecilia upptäckte jag. Coolt! Tack snälla. Det är kul att någon faktiskt gillar vad jag skriver.

Men nej, jag gillade hans tal alldeles för mycket för att kunna skriva om det. Han förtjänade priset, om inte annat så för alla gånger jag sett På kurs med Kurt. :) Darling har jag inte sett ännu, men det kommer att bli snart. Och beskrivning av den kommer senare, Cecilia!

Min tur:
"Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and
inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by
posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may
get the award several times!"
Det finns en del sidor som jag är inne på ofta. Varje dag. Flera gånger per dag t o m. Det är inte alltid som jag kommenterar, men jag gillar för det mesta allt. Jag ska välja ut sex av dem, utan inbördes ordning.

1) Sara. Hennes bilder är otroligt snajsiga och jag blir alltid lika inspirerad. Vi har inte lika gamla elever och jag blir alltid impad över personer som undervisar såpass små åldrar. Nu väntar nya utmaningar, och vi får följa med! :)

2) Emma. Hon skriver bra och intressant om ett av mina favoritämnen - film. Sedan jag upptäckte hennes blogg så har det inte gått många dagar utan att jag varit inne & tittat efter nya inlägg. Som sagt, jag kommenterar inte alltid, men det är bra skrivet!

3) Schyffert. Otroligt rolig kille som det är en fröjd att läsa. Det är svårt att inte gilla en kille som villigt erkänner att det där med bloggandet tagit över hans liv och att han måste ta blogg-out. Det bästa av allt? Han kommer alltid tillbaka.

4) Cliff Hanger. Även där kommer ju nya utmaningar att dyka upp, och vi är flera som ser fram emot att följa den stigen. Kul kille och ett klockrent ställe att kolla in varje dag.

5) Konsumbloggen. En ständig källa till glädje. Om inte annat så för att få läsa kommentarerna som funderar på om det är en tjej eller en kille som skriver. Vem bryr sig? Det man behöver tänka på är att det är fruktansvärt roligt skrivet. H*n är suverän! Tack alla som sänder in egna historier också.

6) Cecilia. Jag är ganska nyfiken på hur det är att vara lärare ute i klassrum nu, i synnerhet som jag inte befinner mig där för närvarande. Det här känns som lite klubben-för-inbördes-beundran, men det är alltid kul att hitta nya inlägg där.

Bubblare: Svenskläraren kommenterar, Magnus Betnér & Linda K. Vilka har jag glömt nu?

1 kommentar: