söndag 20 januari 2008

Arbete pågår...

... ja inte här då, men hemma. I går och idag har vi börjat med sovrummet. Måla tak & garderober i första hand. Jag har även köpt tapeter till tre av väggarna, en snygg grå nyans. Fondväggen ska bli röd och är beställd. Det kommer att bli så snyggt!

Jag ska upp och måla andra varvet i garderoben nu. Inte för att jag förstår varför det är så noga när vi ändå kommer att ha ett gäng lådor där inne. Det kommer ändå inte att synas om den vita färgen täcker eller inte. Jaja, det är bara att måla och se glad ut! :)

Igår kväll var jag hemma hos J och såg på film. Det blev en fransk afton. Först såg vi Priceless (Hors de prix), med Audrey Tautou & Gad Elmaleh. Söt film om kärlek trots brist på pengar. Vi ville egentligen se Tillsammans är man mindre ensam med Tautou, men hittade den inte. Den kanske inte kommit ut på DVD ännu?

Efter det såg vi La Vie en rose (La Môme). Vacker film. Den kvinnan genomled så mycket smärta. Huvudrollsinnehaverskan var otroligt porträttlik. Lite sorgsen film, men helt klart sevärd. Gör det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar