tisdag 16 oktober 2007

Jag har varit ganska hurtig idag. Det började med att klockan ringde 06:15 - och jag gick faktiskt upp! Sedan träffade jag systerdotter P inne i stan och vi gick på en halvtimmes morgonpromenad. Därefter var jag på jobbet hela dagen och avslutade kvällen med ett skivstångspass.

P är i stan tillfälligt och den enda tiden som finns att träffas är på morgnarna. Då tar jag mitt ansvar som moster (yeah, right) och följer med henne på hennes promenader. Samtidigt kommer jag upp tidigt och får lite motion innan jag går till jobbet. Win-win-situation.

I morgon kanske jag t o m tar med mig kameran. Jag ville inte göra det i morse eftersom jag hade med mig träningsväskan. Det var dock riktigt fint i morse och det skulle vara kul att fota lite. En tidig bild av Västerbron t ex...

Det som var riktigt jobbigt i morse var dock mörkret när jag gick utanför dörren hemma. Det var en grym skillnad mot när jag brukar gå iväg, en timme senare. Och snart är det vintertid. Jag vill emigrera, eller åtminstone åka på en lång, varm, *ljus* semester!

2 kommentarer:

  1. Vad duktigt av dig! :D (först läste jag; "systerdotter Pinne i stan..." men såg jag ju vad det stod ;) )

    SvaraRadera
  2. Haha... Hon är i och för sig smal som en så det passar också. :)

    SvaraRadera