söndag 23 juni 2013

Lördag

Det var hemskt varmt i natt. Dessutom var vi allihop ovana att sova i en annan säng än vanligt, svärfar är snäll och överlåter sin säng till oss när vi sover där. Till yttermera vissa var det även ljust eftersom vi är vana vid persienner.

P1 vaknade till vid ettiden och ville prompt gå ner och leka, förmodligen någon variant av sömngång. Vi lyckades dock få honom att lägga sig ner och komma till ro igen. Vid fyratiden var det min tur att vakna till och gå på toaletten, men jag lyckades somna om igen, trots den vackra soluppgången.

Vid åtta gick vi upp, då hade barnen varit vakna sedan sex. Tydligen hade P1 gått in till farfar, som sov i Makens gamla rum, och frågat om det var ok att han släppte ut katten som ville ut. Gullungen...

Efter en liten frukost och ihopplockning av allt vi hade med oss var det dags för avfärd. Vi skulle träffa J&M och barnen ute vid Taxinge slott. Det blev lunch och fika och strandhäng. Barnen byggde något nere vid stranden, mycket koncentrerat, och vi kunde sitta uppe på filtar och prata - och fundera på när det skulle börja regna. Svar - på väg hem.

Nu ikväll har vi kollat på Dumma mig för typ hundrade gången - vi gillar den allihop. Vid 21 gick vi upp med pojkarna och vid 21.45 somnade äntligen P2. Han var ganska stirrig nu i kväll och kunde inte riktigt komma till ro.

I morgon är en ny dag, men jag har inte en aning om vad vi ska göra. Ganska skönt, egentligen.

Jag hoppas att ni hade en bra midsommar! Firade ni med familjen eller med vänner?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar