fredag 17 maj 2013

Är det helg snart...?

Det har varit mycket den här veckan. Kulmen var i onsdags när jag åkte iväg med båda pojkarna till tandläkaren igår. Buss, pendeltåg, buss, promenad, tandläkaren, promenad, fika, korv, buss, pendeltåg, buss, promenad, fotbollsträning, promenad hem.

P2 gillade fotbollsträningen. Till slut. Han sade hela eftermiddagen att han inte ville spela fotboll, för han ville inte förlora. Jag förklarade för honom att det är en lagsport och att alla fick hjälpas åt för att inte förlora. Han köpte det slutligen.

På bussen hem mot pendeltåget, mellan Solna och Sundbyberg, somnade P2. Jag fick bära av honom ur bussen, bära till tåget och bära tåget. När vi kom till Spånga lyckades jag väcka honom så han åtminstone kunde gå själv en stund.

Fotbollsträningen gick bra, eller... Jo, det gjorde den. Han var med och sprang och var inte orolig över att han inte känner någon i laget.

Om de var trötta när de kom hem? Gissa tre gånger...

Igår firades Förskolans dag på pojkarnas förskola med fika. Det skulle börja kl 15. När jag kom dit strax innan 16 var nästan alla föräldrar klara med fikandet och gick. Så mycket för lite kontaktknytande... Vi gick till lekparken när Maken kom också och där var några barn och deras föräldrar, så vi pratade lite där.

Till slut kom vi hem och kunde fixa mat och pyssla lite allmänt hemma. Pojkarna sprang ut och lekte efter maten och jag kunde få sitta lite själv och ta det lugnt. Skönt.

Och ja, nu är det fredag. Skönt att det är helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar