måndag 18 mars 2013

Måndag kväll

Det blev en riktigt bra eftermiddag och kväll, tycker jag. Jag gick tillsammans med en förskolemamma från bussen och passade på att bjuda hem henne + barnen på eftermiddagsfika. P1 är lika gammal som hennes äldsta och de lekte riktigt bra, tycker jag. De hamnar ev i samma förskoleklass till hösten och det tror jag skulle vara bra. 

När de gick hem kom även veckans mat från Linas matkasse. När jag kollade in på Facebook senare visade det sig att det var Lina själv som levererade maten. Tyckte väl att jag kände igen henne... :) Det blev en sen middag idag, bestående av köttfärssås och pasta. Enligt receptet från tidigare nämna matkasse skulle såsen innehålla en riven palsternacka och så skulle man servera med kokta morötter. Jag rev helt sonika både palsternacka och morot och blandade i såsen. Jättegott!

Just nu kollar vi på Hell's kitchen. Jag gillar MasterChef USA bättre numera, det känns som om det är en bättre mattävling. Den gemensamma nämnaren är ju Gordon Ramsay, min favvokock.

Samtidigt googlar jag på Paris - och längtar. Har ni några tips på saker man kan hitta på med barn där? Vi stannar tre nätter. Än så länge har vi bokat biljetter att åka upp i Eiffeltornet och planerat att besöka Jardin du Luxembourg som tydligen ska ha en fin lekplats.

Edit: Vill du testa Linas matkasse? Maila mig, jag kan skicka ett rätt bra erbjudande på en testvecka, utan ytterligare köptvång. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar