fredag 22 februari 2013

Fredag

Snart sportlov. Skönt. Det blir väl lite vilande - ibland. Först ska vi överleva 16 barn på kalas i morgon, tätt följt av närmare 20 pers på andrakalaset. Tydligen ska Maken göra köttfärsbiffar till middagen. Eller... Förmodligen jag.

Igår kväll var jag och handlade, var där tills de stängde vid 22. Sedan åkte jag hem och bakade. Ville hitta ett bra recept på middagsmat eftersom Maken lade in veto på den ugnsstekta laxen som jag tänkt mig. Det var dock svårt eftersom telefonen bestämde sig för att ladda ur. Igen.

Under veckan blir det rättande. Allt som kommit in de senaste veckorna ska rättas. På tisdag blir det heldag med kollega och de nationella proven. Lov? Tja, jag har väl lite sovmorgon...

Just nu känns det inte som om jag går in i väggen. Det känns som om jag springer in i den. Jag behöver mina sovmornar!



Den här synen kommer våra gäster att mötas av. Givetvis håller vi och grannen på att dränera husen just nu också. Nån som vill hyra in sig i vårt garage?

Jaja, har hört att det är inne med medeltidslook för tillfället. Varför då inte skaffa en alldeles egen vallgrav? Eller så häller vi vatten i den, ser till att den fryser och har en egen, böjd, skridskobana... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar