torsdag 14 februari 2013

14 februari, 2013

Föräldrafika på förskolan. Jag kom dit efter en timme, men Maken och Farfar var där först tydligen. Barnen hade gjort jättegoda semlor och de åt ett par stycken var. Semlorna var ganska små, så jag hade gärna tagit två (eller tre) men jag nöjde mig med en.

Jag vet att det är roligare att ge än att få, men jag måste ändå erkänna att det hade varit roligt att få något på Alla hjärtans dag. Men visst, som jag också sa till Maken - Varje dag är alla hjärtans dag med honom. :-) Kanske får något en annan dag... Det blev i alla fall god takeaway-thaimat till middag.

I morse fick Maken öppna sitt paket. Jag hittade en jättefin lampskärm på inredningsbutiken nere i Spånga centrum. Både jag och Maken gillade den och det är inte helt lätt att uppnå denna symbios. dessutom köpte jag ett kort som Pusselbitarna fick fria händer att rita i. Och mycket ritande blev det.

Kakorna gick åt idag på jobbet och det verkar som om de uppskattades. Jag har mest sprungit runt och hetsat mina elever att anmäla sina gymnasieval - sista dagen i morgon! Lektionerna kom i andra rummet och så blir det nog i morgon också.

I morgon är det fredag! Underbart. Det känns att det snart är dags för sportlov. Jag vill sova en vecka.

Jag hoppas att ni haft en bra dag och en innehållsrik vecka. För att inte tala om en skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar