lördag 6 oktober 2012

Lördag

Idag kom Svärfar hit vid halv tio. Sedan åkte jag och Maken till IKEA och planerade klart köket. Vi satt där i över två timmar och flyttade skåp fram och tillbaka. På sätt och vis hade vi fler frågor när vi var klara, men det ser riktigt bra ut.

När vi kom hem stod en man på vår trappa. Vi funderade över vem det var, men sedan dök huvudet på ett av barnen från förskolan upp och då insåg jag att han tagit med sin pappa och letat upp vårt hus. Pojken var kvar och lekte med Pusselbitarna ett par timmar.

Efter lunch åkte jag iväg till Bromma för att handla fågelmat och kolla efter skor - även om jag egentligen gett upp på den punkten. Dessutom åkte jag till Stadium för att byta den lila overallen vi köpte till P1. Den har spruckit i sömmen på ett par ställen och jag är inte riktigt nöjd med det.

Jag hittade ett par skor! Ecco hade 20% rea på utvalda boots och jag slog till på ett par. Ska prova dem hemma i morgon och känna efter mer hur de känns.

I morgon är P1 dubbelbokad. Kl 10 är det avslutning på fotbollsskolan och kl 11 börjar hans nya aktivitet, innebandy. M a o blir det ingen fotboll för honom i morgon. Det blir buss till innebandyn och då behöver vi vara ute i god tid. Tyvärr. Jag hade gärna velat att han skulle vara med laget en sista gång.

Nu ska jag gå och sova. Hoppas ni har en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar