tisdag 16 mars 2010

Förändringar är läskigt...

...men OK då. När nu datumfunktionen gick sönder såg jag det som ett tecken att det var dags att byta utseende på bloggen. Vi får se hur länge det här funkar. Jag gillade verkligen den förra, så vi får se om jag lyckas hitta en uppdaterad variant någonstans.

3 kommentarer:

  1. Sidan är jättefin!!
    Det här var bättre, för under en längre tid har jag inte kunnat läsa din sida på ett bra sätt eftersom texten legat konstigt, datum har saknats och det har liksom varit rörigt, vet inte varför. Nu är det jättesnyggt, kul layout, heja!

    Men var ska du åka?? Någon europeisk stad helt klart, känns som om jag borde veta vad det är för något katedralaktigt! Trycker man på bilden får man upp något italienskt tror jag... Du har väl hintat om detta förr, hm.

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag håller med, det var en massa saker som strulade, men jag orkade inte riktigt ta tag i det. Nu kände jag dock att det var dags. :)

    Det är en stad som jag varit i förut, förmodligen t o m när vi arbetade tillsammans för sisådär tusen år sedan. Jag ska lägga upp fler bilder senare.

    SvaraRadera
  3. ...förresten, bildens namn ger en ganska stor ledtråd... :)

    SvaraRadera