tisdag 8 november 2005

Trött i allmänhet

Det har varit en ganska tung dag idag. Först var det en massa vägarbetare utanför mitt fönster & gjorde ett stort hål i vägen. Sedan fyllde de igen det igen. När jag klagade svarade en av mina kollegor att jag skulle vara nöjd, "det är ju en massa killar utanför ditt fönster". Inte så mycket, nej. Det är inte det jag vill ha utanför mitt fönster klockan 08.00 på morgonen, speciellt inte en massa vägarbetare med diverse högljudda verktyg.

Ungefär vid lunch fick jag reda på att den kurs jag väntat på & längtat efter var inställd på grund av för få deltagare. *blä* Efter all den tid jag spenderat på att övertyga min chef om att jag skulle få gå på en så dyr kurs. En av föreläsarna var Dick Harrison. Detta gjorde mig inte mindre kinkig.

När jag är på väg hem ringer Maken & säger att han inte alls kommer hem innan han ska iväg på sin tisdagskurs (som han alltid gör). Visst har jag sagt att han borde tillbringa mer tid med sina vänner och sin familj utan att jag nödvändigtvis behöver vara närvarande, men just idag saknade jag honom faktiskt! Han kommer inte hem förrän efter 23 ikväll, och då sover jag (förhoppningsvis).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar